Mida me pakume?

City Kliima pole pelgalt kliimasüsteemide müüja. Me oleme teie partner küttekulude optimeerimise teekonnal. Kas olete mõelnud uue küttesüsteemi projekteerimisele? Vajate abi olemasoleva katlamaja renoveerimisel? Meie professionaalne meeskond on siin, et aidata ja tagada, et iga projekt oleks teostatud kõrgeimate standardite kohaselt.
 

Miks valida City Kliima?

  1. Kvaliteet ja kiirus: Meie jaoks on esmatähtis kliimasüsteemide kiire ja tulemuslik teenindus. Soovime tagada, et iga kliendil oleks parim kogemus ja et kõik tööd tehtaks õigeaegselt.
  2. Koolitatud spetsialistid: Kliendile annab kindlustunde teadmine, et tema projektiga tegelevad koolitatud spetsialistid. Meie City Kliima meeskonda kuuluvad oma ala asjatundjad, kes omavad pikaajalist töökogemust kliimasüsteemide valdkonnas. Lisaks on neil olemas külmamehaaniku III ja IV tase ning nad on läbinud tootjatehaste koolitused.
  3. Litsentsid ja sertifikaadid: Kvaliteedi tagamiseks on meil olemas kõik vajalikud litsentsid, sealhulgas käitlemisluba FKKL/328613. See tähendab, et meie klientidele pakutavad teenused on alati vastavuses kõige kõrgematele nõuetele ja standarditele.
  4. Lai teenuste valik: Hooldame ja remondime jahutus-, kütte-, ventilatsiooni- ning niisutussüsteeme. Põhifookus on neil brändidel, mida ise müüme, tagades sellega nende süsteemide pika ja probleemivaba tööea.

Külastage meie uut kliendisalongi!

Ootame teid meie uues kliendisalongis! Tulge ja vaadake ise, kuidas meie lai tootevalik ja ekspertteadmised saavad teie kodu või äri kliimasüsteemi vajadusi teenida. Võtke meiega ühendust või tulge lihtsalt läbi – ootame teid!