City Kliima OÜ on ettevõte, mis on juba üle 15 aasta pakkunud professionaalset abi küttekulude optimeerimisel ning kliimalahenduste pakkumisel. Teekond algas 2008. aastal, kasvades ja arendades oskusi kütte-, ventilatsiooni- ja kliimaseadmete valdkonnas.

Üks asi, mis teeb meid eriliseks, on pühendumine tipptasemel teenindusele ja kvaliteedile. Pakume mitte ainult kõrgekvaliteedilisi seadmeid, vaid oleme ka eksperdid nende paigaldamisel ja hooldamisel. Kui olete otsimas lahendust uue küttesüsteemi projekteerimiseks, paigaldamiseks või olemasoleva katlamaja renoveerimiseks, oleme teie usaldusväärne partner.

Tootevalik on lai ja mitmekesine, sisaldades soojuspumpasid, õhk-vesi soojuspumpasid, maasoojuspumpasid, konditsioneere, vesijahutus- ja ventilatsiooniagregaate, päikesepaneele, õhkkardinaid, õhuniisutid, õhukuivateid ja puhasteid. Oleme uhked, et oleme mitmete tuntud tootjate ametlikud edasimüüjad Eestis, sealhulgas Daikin, Thermia, Midea, Wolf, Vertiv (Emerson) ja Condair.

Oleme end tõestanud mitmete oluliste projektide jaoks, nagu serveriruumide jahutamine, tehes eritöid Riigi Infokommunikatsiooni Sihtasutusele, rahvusraamatukogule, Omnivale, Wavecomile, LinxTelecomile, Tallinna ülikoolile, Eesti Energiale, päästeametile, Tallinna linnakanseleile ja Mikrolinkile. Pikaajaline kogemus ja tipptasemel teadmised on teinud meist usaldusväärse partneri nii eraisikutele kui ka suurtele ehitusfirmadele.